Atletski klub Olimpija - Program

Program

ATLETSKI KLUB
Razvoj mladih športnikov in ustvarjanje novih zmagovalcev.

Купить Хмурь Губаха Tekmovalni segment kluba je zasnovan na piramidalni strukturi – bronasti, srebrni, zlati in elitni del. Treningi potekajo 4-krat do 5-krat tedensko (bronasti del), 6-krat tedensko (srebrni del), 8-krat tedensko (zlati del) ali vsaj 10-krat tedensko (elitni del). Umestitev v posamezni segment kluba si atlet izbori na podlagi z vidnimi športnimi dosežki ter z željo in motiviranostjo, ki ga izkazuje do tega športa. Klub potenciale vrhunskih športnikov budno spremlja že vse od atletske šole dalje oziroma od 8. leta starosti naprej.

enter site

Как курить бошки Aktualen razpored treningov je na voljo tukaj.

go to link
ATLETSKA ŠOLA
Osnove atletike ter trening na vrhunskem nivoju za tekmovalce in rekreativce.

follow url Atletska šola zavzema dva segmenta – tekmovalni in netekmovalni del. Tekmovalna atletska šola sprejema otroke že z 10. letom starosti. Talent, ki ga opazimo že v obdobju male šole atletike, v atletski šoli nadgradimo z večjo mero pozornosti in boljšimi pogoji za trening. Za mlade perspektivne atlete v proces treningov vključimo večje število trenerjev, s čimer imajo mladi atleti možnost za najboljši izkoristek svojega potenciala.

enter

Скорость купить сочи Netekmovalna atletska šola v svoje vrste sprejema otroke s 14. letom starosti, ko ti zaključijo proces učenja v mali šoli atletike. Netekmovalni segment je namenjen predvsem tistim, ki ne čutijo močne potrebe po udeležbi na atletskih tekmovanjih, a bi vseeno radi nadaljevali s treningom atletike na vrhunskem nivoju.

http://autovidchannel.com/enjoy/zyqeheqo.html

http://kelana.koeriq.net/cover/bavivyq.html Aktualen razpored treningov je na voljo tukaj.

Женщине на 8 марта прикольные стишки
ZMAJČKOVA ŠPORTNA ŠOLA
Zmajčkova športna šola je namenjena vsem otrokom, ki si želijo gibanja na drugačen način.

http://www.hijubsyari.com/admiration/metamfetamin-tseni.html Vadba zajema celosten razvoj gibalnih sposobnosti kot so moč, koordinacija, gibljivost, natančnost, obvladovanje telesa v različnih položajih in usklajeno delo rok in nog, ter učenje športne vzgoje, kot je vztrajnost, strpnost in "fair-play". Skozi igro utrjujemo naravne oblike gibanja, kot so hoja, tek, plezanje, plazenje, lazenje, elementarni meti, skoki, poskoki, visenja, kotaljenja ... in jih nadgrajujemo v posamezna športna znanja. Otroci spoznajo atletsko abecedo, gimnastično abecedo, igre s posameznimi rekviziti, kot so ovire, kolebnice, vortex, žogice, obroči, igre z žogo, štafetni teki ... Prijetno doživljanje športa, uživanje v igrah in spoznavanje novih prijateljev, obenem pa ustvarjanje pozitivne samopodobe, bo vašega otroka navdušilo za šport, hkrati pa bo imel še več energije za vsakodnevne druge obveznosti, s katerimi se srečuje.

http://clearinsight.fr/dispensewith/butirat-deystvie-na-organizm-video.html

http://fan.koeriq.net/surrounding/662.html Aktualen razpored treningov je na voljo tukaj.

Гашиш цена
REKREACIJA
Oblikovanje postave, priprave na matarone in veteranska tekmovanja, vadba za starejše itd.

Курение пустырника V sklopu kluba s pomočjo izkušenih in izobraženih trenerjev organiziramo vadbo namenjeno vzdrževanju kondicije in dobrega počutja, priprave za različnejša tekmovanja, za starše, ki bi v času treninga otrok radi naredili tudi kaj zase ... Vadbo organiziramo na (pomožnem) stadionu Žak in parku Tivoli.

http://www.bibliotecavila-seca.cat/feast/751.html